Elämänmittainen kumppanisi

POP Kotikauppa on lämminhenkinen kiinteistönvälitystoimisto Pirkanmaalla, jossa sinua palvelevat ammattitaitoiset laillistetut kiinteistönvälittäjät Tiina Sundell ja Samu Sievola. Tiinan ja Samun kaupallinen koulutus sekä vuosien kokemus asuntokaupasta ja asiakaspalvelusta takaavat, että saat apua kaikissa kodin myyntiin tai ostoon liittyvissä asioissa.

Haluamme palvella sinua yksilöllisesti, suurella sydämellä. Meille on tärkeää, ettet koe jääväsi yksin missään elämänvaiheessa. Kuljemme rinnallasi koko matkan aina ensiasunnon ostosta sen myyntiin ja unelmiesi kodin etsintään.

Tervetuloa kulmakunnan lämminhenkisimpään kiinteistönvälitystoimistoon!

 

POP Kotikaupan taustalla on POP Pankki

Tampereen keskustassa, historiallisessa Hjorthin talossa (Hämeenkatu 33) toimiva POP Kotikauppa on Kurikan Osuuspankin tytäryhtiö. Alunperin Kurikan POP Pankki avattiin jo vuonna 1999 samaan osoitteeseen. Nykyään pankin konttori toimii viereisessä Westendin talossa.

POP Kotikauppa syntyi vuonna 2019 halusta palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, kaikissa elämän vaiheissa, kaikilla elämän osa-alueilla.

POP Pankki on rohkea ja vahva suomalainen pankkiyhteisö, jolla on tutkitusti pankkialan tyytyväisimmät ja uskollisimmat asiakkaat – ja  tutkitusti Suomen paras asiakaspalvelu.

Haluatko keskustella kotiunelmistasi?

Istahda kanssamme maksuttomaan keskustelutuokioon!