Tiina Sundell

Myyntipäällikkö, LKV, KiAT

Tervehdys! Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja POP Kotikaupan myyntipäällikkö sekä vastaava hoitaja.

Palvelen asiakkaitani ilolla ja ammattitaidolla. Huolehdin, että kohteet saavat meillä parhaan mahdollisen näkyvyyden ja niin myyjä kuin ostajakin ovat hyvin ajantasalla siitä, missä mennään. Voit kääntyä puoleeni kaikissa sinua askarruttavissa kiinteistönvälitysalan asioissa.

Kielitaito: suomi, englanti

POP Kotikaupan aito ja välitön Tiina Sundell on kiinteistönvälittäjänä oikea tehopakkaus, joka riemuitsee onnistuneista kaupoista.

POP Kotikaupan kiinteistönvälittäjä Tiina Sundell haaveili pienenä tyttönä kukkakauppiaan ammatista, mutta luopui unelmastaan tajutessaan, ettei saisi pitää kukkia itsellään. Kiinteistönvälitysalalle hän päätyi vuonna 2011 isänsä perustettua oman välitysfirman. Mutta mille alalle Tiina oli suuntaamassa ennen välittäjän uraansa ja millaisen työn hän kokee omakseen? Entä mikä asuntokauppa on jäänyt hänelle erityisesti mieleen ja miksi? Me kysyimme, Tiina vastasi.

Kuinka kauan olet toiminut asuntomyyjänä? Olen aloittanut kiinteistönvälitystyön jo vuonna 2011.

Miten ajauduit kiinteistönvälitysalalle? Työskentelin ennen välittäjän uraani pankkisektorilla tradenomiopintojeni ohessa. Opinnot vahvistivat käsitystäni siitä, että tulosvastuullinen myyntityö on minun juttuni. Ajattelin suunnata pankkityössä rahoittamisen suuntaan ja siitä edelleen ko. pankin välitystyöhön, kunnes isäni perusti kiinteistönvälitysliikkeen ja päätin mennä hänelle töihin. Perheeni on aina rakentanut paljon taloja sekä ollut muutoinkin välitysalasta kiinnostuneita. Työskentelimme vuosia yhdessä, kunnes isäni jäi eläkkeelle ja minä aloin odottaa esikoistani. Äitiyslomien jälkeen minulle avautui tilaisuus työskennellä huippuporukan kanssa POP yhteisössä ja sillä tiellä ollaan tänäkin päivänä.

Miten työkaverisi kuvailevat sinua? Ihmisläheinen, elämäniloinen, aito, empaattinen, sanavalmis, huumorintajuinen ja tehokas.

Supervoimasi asuntomyyjänä? Tehokkuus hymyssä suin.

Miksi juuri POP Kotikauppa? Täällä on ihana työyhteisö, jossa jokainen on omana itsenään tärkeä osa yhteistä tiimiämme. Teemme myös saumatonta yhteistyötä emoyhtiömme POP Pankin kanssa, josta saa tutkitusti Suomen parasta asiakaspalvelua (*Epsi rating 2021).

Millainen on hyvä välittäjä? Hyvä välittäjä on kokenut ammattilainen, joka tuntee lainsäädännön koukerot, kuuntelee asiakkaan tarpeita herkällä korvalla, pitää osapuolet ajan tasalla ja on hyvin tavoitettavissa. Hän osaa myös hinnoitella kohteet realistisesti, varmistaa myyjälle parhaan mahdollisen markkinahinnan kodista ja ansaitsee paikkansa luottohenkilönä, johon sekä ostaja että myyjä voivat olla yhteydessä kaikissa asuntoasioissa vielä vuosienkin jälkeen.

Lempialueesi Pirkanmaalla? Tämä onkin vaikea kysymys, kivoja paikkoja kun on niin monia. Pispalanharjun jylhät järvimaisemat ja tunnelmalliset puutalokujat ovat ihania, mutta ehkä se oma lemppari on kuitenkin Niemenrantaa ja Lentävänniemeä ympäröivän Näsijärven rantamaisemissa kulkeva lenkkeilytie. Kaupungin valot järven laidalla ovat näyttävät illan hämärtyessä ja alueeseen liittyy paljon mukavia nuoruuden muistoja – muun muassa hetki, jolloin puolisoni kosi minua.

Mikä inspiroi sinua työssäsi? Se tunnetila kun myyjä on tyytyväinen hyvistä kaupoista ja ostaja löytää itselleen etsimänsä kodin – molemmin puolinen riemu onnistuneista kaupoista on aivan paras tunne!

Milloin koet onnistuneesi? Silloin, kun hieman ylitän sekä ostajan, että myyjän odotukset. Siitä tulee paras onnistumisen ilo!

Mieleenpainuvin asuntokauppa? Myin muutamia kuukausia sitten eräälle vanhemmalle pariskunnalle kodin ja sain välitettäväksi myös heidän silloisen pieneksi käyneen asuntonsa. Pariskunta oli niin tyytyväinen sujuneista kaupoista, että sain heiltä itse laaditun kunniakirja, jossa he kertoivat arvostaneensa kaikkea tekemääni työtä. Meillä oli niin monet mukavat juttutuokiot, että meni kovasti tunteisiin, kun talon emäntä sanoi kyynel silmäkulmassaan minulle, kuinka hänen tulee minua ikävä, kun asuntoasioiden ratkettua meillä ei ole enää säännöllistä yhteydenpitoa. Se kiintymys, jonka itsekin tunsin, oli todella liikuttavaa ja pysyy mielessäni varmasti pitkälle tuleviin vuosiin.

Mikä on parasta työssäsi? Tyytyväiset asiakkaat ja ilman muuta ihanat työkaverini!

Ja lopuksi ne vielä tärkeimmät…

Mitä teet vapaa-ajalla? Leikin ja ulkoilen kahden lapsemme kanssa. Paljon tulee myös kuunneltua musiikkia ja sisusteltua uutta kotiamme.

Lapsuuden toiveammatti? Pienenä tyttönä halusin olla kukkakauppias, mutta haaveammatti kaatui jo varhain siihen, kun oivalsin, etten saisi pitää kaikkia kukkia itselläni. Mieltymys kukkiin on kuitenkin säilynyt.

Kuka haluaisit olla päivän ajan? Joulupukki. Saisin tuottaa kaikille maailman lapsille iloa yhden päivän ajan. Olen myös todellinen jouluihminen muutenkin.

Tutustu muihin välittäjiimme