fbpx

Hyvän mielen joulupuuhailua asuntomyymälässä

POP Kotikaupalla pistettiin sunnuntaina 17.11. jalalla koreaksi tonttudiscon ja joulukorttikuvauksen merkeissä. Oma välittäjämme Tiina kattoi joulun tuoksuisen tarjoilupöydän yläkertaan, testasi discovalojen toimivuuden ja laittoi sitten, äidinvaistoonsa luottaen, varmuudella pikkuväkeenkin vetoavat tonttujytät tulille.

Tällä välin markkinointikoordinaattorimme teki enää viimehetken muutoksia kellarikerroksen ministudion valaistukseen ja rekvisiittaan. Eija ja Tiina olivat sangen luottavaisin mielin liikenteessä, sillä joulukoristelut ja studion kasaaminen oltiin aloitettu jo hyvissä ajoin, ja olipahan kameran edessä piipahtanut eilispäivänä kaksi pientä testitonttua testikuvausten merkeissä.

tapahtuma pop kotikaupassa

Kellon lyödessä kolme, olivat jo ensimmäiset tontut ulko-ovella odottelemassa sisäänpääsyä! Paikan päälle oltiin löydetty esimerkiksi Facebookin kautta, tuttavien suosituksista ja ihan myös myymälässä pyörivä valoshow oli kiinnittänyt ohikulkevien lasten huomion.

Eija siirtyi ensimmäisen pienen perheen kanssa alakertaan, kun muut tonttuvieraat jäivät odottelemaan vuoroaan Tiinan kanssa yläkertaan. Vaan eipä alas saakka kaikuvista ilonkiljahduksista päätellen tanssilattiakaan pysynyt kauaa tyhjillään, kun sen kautta pienet askelet viipottivat ensin askartelupisteelle ja sitten herkkupöydän ääreen.

Alhaalla kuvaukset sujuivat oikein rattoisasti. Kameran edessä kävi niin poseerauksen ammattilaisia kuin myös hieman varautuneempia tonttuja, jotka hekin kuitenkin rentoutuivat illan edetessä. Valokuvaajan hyväksi toteamia kikkoja oli muun muassa lahjapaketin tuominen lapsen helistettäväksi ja arvuuteltavaksi. Toinen ammattisalaisuus on pyytää lasta näyttämään hampaat. Joskus sieltä tulee kaunis hymy aivan itsestään, mutta useimmiten kuitenkin sellainen irvistys, että saa mummukin pitämään hatun liepeestään kiinni! Ehkäpä se on juurikin oman perheen reaktio tähän kiiltävään hammasrivistöön, mikä lopulta kirvoittaa aidon iloisen ilmeen lapsenkin kasvoille.

Kello löi kuusi yllättävän nopeasti. Kameran edestä oli juuri lähtenyt viimeinenkin kuvattava ja tiloja alettiin siivoamaan, kun Eija huomasi marraskuisessa illassa ikkunoiden takaa kurkistelevat kaksi tonttusisarusta. Viimeisetkin tonttuvieraat otettiin tietysti sisään ja löydettiin tontuille vielä ammattietiikkaakin edustavat päähineet päälle.

Joulukorttikuvauksen kuvat toimitettin osallistujille sähköisesti heti seuraavalla viikolla.
Haluamme vielä kiittää kaikkia osallistujia iltamme ilostuttamisesta!

Tiesithän, että esimerkiksi yhdistysten ja yhteisöjen on mahdollista saada tilojamme käyttöönsä erilaisten kokousten tai muiden tapaamisten järjestämiseen. Tila-asioissa voi olla suoraan yhteydessä Sinaan: