fbpx

SINUA VARTEN

Meillä sinun ei tarvitse päättää ensin minkälainen palvelu on tilanteeseesi sopivaa, sillä asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa kodinvaihtoon ja asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa.

Sina Rosengrén

Sina Rosengrén

toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV

+358 40 036 0602
sina@popkotikauppa.fi

Varaa maksuton arviokäynti Varaa POP Kotihetki Varaa Mobiili POP Kotihetki

Olen aidosti välittävä ammattilainen, asetan reippaasti asiakkaan toiveet järjestykseen ja tarjoan rohkeasti ratkaisua. Minulla on usein hymy herkässä, tartun toimeen napakasti ja organisoin isompiakin kokonaisuuksia vahvoin ottein. Välitystyön ohella vastaan myymälämme toiminnoista ja pidän huolta, että meillä on niin tyytyväisimmät asiakkaat kuin työntekijätkin.

Tiina Sundell

Tiina Sundell

kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

+358 50 548 7663
tiina@popkotikauppa.fi

Varaa maksuton arviokäynti Varaa POP Kotihetki Varaa Mobiili POP Kotihetki

Tervehdys! Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja palvelen asiakkaitani ilolla, ammattitaidolla ja useamman vuoden kokemuksella. Voit kääntyä puoleeni kaikissa sinua askarruttavissa kiinteistönvälitysalan asioissa.

Eija Ranua

Eija Ranua

markkinointikoordinaattori

+358 50 548 7664
eija@popkotikauppa.fi

Minä vastaan meillä visuaalisista toteutuksista ja sisällöntuotannosta yhteistyössä kiinteistökuvaajiemme kanssa. Ellen parhaillaan someta täyttä häkää, olen luultavasti kameran linssin takana tai editointipöytäni ääressä. Teen myös päivystysvuoroja myymälässämme ja palvelen siis äärimmäisen mielelläni myös asunnon ostamiseen, myymiseen tai rahoittamiseen liittyvissä asiossa.