fbpx

tule työkaveriksemme!

POP Pankki Tampere-Kurikka avasi keväällä 2019 POP Kotikaupan Pirkanmaalle. Ensimmäinen puolivuotinen on takanapäin ja nyt on aika vahvistaa rivejämme entisestään!

Tarjolla on kahdelle reippaalle asuntomyyjälle/kiinteistönvälittäjälle tuhannen taalan paikka hypätä mukaan nuorekkaan ja notkean asuntomyymälämme huumorintajuiseen ja aikaansaavaan joukkoon mukaan. Teemme työtämme vakavaraisen pankin lempeässä syleilyssä, huolehdimme asiakkaistamme ihmisläheisesti, joustavasti ja hyvin laadukkaasti.

Haluamme, että suhtaudut intohimoisesti työhösi ja välität aidosti asiakkaasi tarpeista. Innostut kehittämistyöstä ja nautit vastuusta, nyt saa ja pitää myös persoonan näkyä. Työyhteisömme on lempeä, valmentava ja avoin, luontainen into tuloksen tekemiseen löytyy vahvasti jokaisesta meistä. Olemme napakan kokoinen tiimi, joten työkaverin menestyminen on meillä yhtä tärkeää kuin omassa roolissa onnistuminen.

Koska neuvottelutaidot ovat myyjälle polttoaine menestykseen, odotamme sinulta toiveita ja näkökulmaa myös siihen, mikä sinua työssäsi parhaiten motivoi ja kannustaa. Meille on tärkeää, että vaalimme työhyvinvointiasi myös muilla tavoin kuin vain rahallisella korvauksella, tarjoamme sinulle talon puolesta mm. lounasedun ja pidämme hyvää huolta terveydestäsi.

Kuvaa itsestäsi myyvä, muutaman minuutin mittainen video ja lähetä se yhdessä CV:si kanssa sähköpostitse Sinalle. Aloitamme henkilökohtaiset haastattelut jo hakuaikana, joten toimi rivakasti! Haku päättyy keskiviikkona 30.11.2019.

Lisätietoja työtehtävästä ja työyhteisöstämme saat myymälämme vetäjältä
Sina Rosengrén | 040 0360 602 | sina(a)popkotikauppa.fi

Tutustu meihin
WEB | FB | IG

POP Kotikauppa on osa POP Pankki-ryhmää

Olemme rohkea ja vahva suomalainen pankkiyhteisö, joka haluaa olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen ja aina ylittää odotukset. POP Pankki-ryhmä on finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), POP Pankkien yhteenliittymän keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.