fbpx

Rekry: Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Työmme POP Kotikaupan tunnettuuden eteen on tuottanut hedelmää ja lisäkäsiä tarvitaan kipeästi asuntokauppoja toteuttamaan.

Haemme iloiseen ja reippaaseen joukkoomme kiinteistönvälittäjää / myyntineuvottelijaa

Taustaltasi olet kokenut myyjä ja jos takataskustasi löytyy jo LKV-tutkinto, niin se on ehdottomasti eduksi. Omaat laajan sosiaalisen verkoston ja mieleesi tuleekin ehkä jo jokunen potentiaalinen myyntikohde.

Motivoituneena tekijänä pyrit aina parhaaseen tulokseen. Asiakkaan tyytyväisyys on sinulle sydämen asia, sillä haluammehan vaalia palkittua asiakaspalveluamme (Epsi Rating, pankki ja rahoitus).  Haluamme olla toteuttamassa asiakkaidemme asuntounelmia ja toimimme aina asiakkaan parhaaksi, nopeasti ja laadukkaasti sekä aidosti asiakkaasta välittäen.

Kulmakunnan lämminhenkisin asuntokauppa

Työyhteisömme koostuu Kotikaupan ja POP Pankin Tampereen konttorin porukasta. Yhteensä meitä on pitkälle toistakymmentä sitoutunutta ja ammattitaitoista POP-heimolaista. Joukkueemme pelaa hyvin yhteen kannustaen toisiamme entistä parempiin suorituksiin. Emme pelkää kovaakaan työntekoa ja iloitsemme yhdessä onnistumisista. Työsi on joustavaa ja itsenäistä, mutta ei siis yksinäistä.

Katsomme vahvasti eteenpäin, olemme ketterä ja dynaaminen asuntokaupan ammattilainen. Meillä ei pönötetä emmekä ole kaavoihin kangistuneita! Tarjoamme kivan työyhteisön lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen ja muut edut. Koska toimimme Pirkanmaan alueella, edellytyksenämme on, että sinulla on auto käytössäsi.

Hae 15.7.2021 mennessä!

Jos haluat olla osa POP Kotikaupan tarinaa ja kasvavaa joukkoamme, jätä kirjallinen, tai mikä parempaa – videoitu hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 15.7.2021 mennessä osoitteeseen tiina@popkotikauppa.fi

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Tiina Sundell  arkiaamuisin klo 9–10.

POP Kotikauppa on Kurikan Osuuspankin tytäryhtiö. Kurikan Osuuspankilla on konttorit Tampereella, Seinäjoen Ideaparkissa ja Kurikassa. Pankki kuuluu Suomen parhaasta asiakaspalvelustaan palkittuun POP Pankki -ryhmään. POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 21 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkikeskus osk.