Joustavalla rahoituksella mahdollistat asuntohaaveen toteutumisen

Jos harkitset asunnon ostamista joko omaksi kodiksi tai sijoituskohteeksi, saatat tarvita rahoitusta. Rahoitusta kartoittaessa on hyvä miettiä asunnon hinnan lisäksi myös mahdollisen remonttirahan tarve. Näin voit laskea tarvittavan lainan suuruuden ja suhteuttaa siihen oman maksuvalmiuden lainan takaisinmaksussa. Kuukausittainen lyhennys kannattaa asettaa sellaiseksi, ettei se muodostu tuloihin nähden liian suureksi ja myös normaaliin elämiseen jää rahaa.

Sopivan rahoituksen avulla teet unelmista totta! POP Kotikauppa on osa POP Pankki -ryhmää ja Etelä-Pohjanmaalla toimivan POP Pankki Kurikan Osuuspankin tytäryhtiö. POP Kotikauppa tekee yhteistyötä naapurissaan Hämeenkatu 31 osoitteessa toimivan POP Pankki Tampere -konttorin kanssa. Meidän kauttamme saat helposti tarvittavan rahoituksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kotivakuutus turvaa kotisi ja irtaimiston

Kotivakuutus on kotisi turva, jonka avulla voit nukkua yösi hyvin. Vakuutuksen tarkoituksena on korvata huoneistoon ja kodin irtaimistoon kohdistuvat vahingot, kuten esimerkiksi vesi- ja palovahingot. Laaja kotivakuutus kattaa myös mm. huonekalujen, tietokoneen, television tai muiden kodinkoneiden rikkoutumisen. Vakuutus siis jakautuu erikseen irtaimiston vakuutukseen ja kiinteistön vakuutukseen. Omakotitalon eli kiinteistön omistajan pitää hankkia molemmat vakuutukset. Taloyhtiössä rakennusten vakuuttamisen hoitaa taloyhtiö ja osakkeen omistaja huolehtii vain omasta irtaimistovakuutuksestaan.

Vakuutuksen vuosihintaan vaikuttavat mm. kiinteistön ja irtaimiston arvo, asuinpaikka, asuinpinta-ala, talouden henkilömäärä, kiinteistön kokonaisala ja rakennusmateriaalit. Kodin vakuuttaminen on vapaaehtoista, mutta erittäin suositeltavaa, sillä pienikin vahinko tai tapaturma voi aiheuttaa mittavat taloudelliset vahingot. Mikäli haet pankista lainaa esim. omakotitalon hankintaa varten ja käytät rahoitettavaa kohdetta vakuutena, pankitkin edellyttävät, että kohteeseen hankitaan kiinteistön vakuutus.

Oli kyse sitten vakuutuksesta omaan kotiin, mökille tai vapaa-ajan asunnolle, POP Kotikaupan asiakkaana saat alennuksen ensimmäisen vuoden kotivakuutuksestasi. Kysy meiltä lisää tai ota yhteyttä POP Vakuutukseen alla olevasta linkistä.

POP Kotikaupan asiakkaana säästät myös vakuutuksista

POP Kotikaupan asiakkaana saat 20 % alennuksen kaikkien vapaaehtoisten vakuutusten ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista. Alennusta ei voi hyödyntää liikennevakuutukseen, määräaikaiseen matkavakuutukseen eikä jo alkaneisiin vakuutussopimuksiin. Vakuutukset myöntää Suomen Vahinkovakuutus Oy.

Pyydä alennuskoodi vakuutuksiin alla olevalla lomakkeella!