Myytävän kohteen markkinointi nopeuttaa myyntiä ja takaa onnistuneet asuntokaupat. Ja kukapa ei haluaisi saada asuntokauppoja maaliin nopeasti!

Myynti-ilmoitus on yleensä ostaja-ehdokkaiden ensimmäinen kosketus myytävään kohteeseen, joten siihen kannattaakin kiinnittää aivan erityistä huomiota. Houkuttelevan tekstin ja laadukkaiden myyntikuvien avulla herätellään ostajan mielenkiinto ja korostetaan ostajan näkökulmasta kiinnostavimpia asunnon erityispiirteitä, jotta kohde saadaan erottumaan massasta. Lue, mikä asuntojen ammattivalokuvaajan mielestä on tärkeintä asuntokuvauksessa.

Videoesittely voi olla osalle ostajista myös tärkeä tietolähde. POP Kotikaupalla videoesittely sisältyy asunnon markkinointiin aina kun asiakas ei halua toimia vain valokuvien varassa. Joissakin erityisen kysytyissä kohteissa ei kuitenkaan välttämättä tarvita videoita, sillä kohteet myydään yleensä nopeasti jo perustiedoilla. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi Tampereen keskusta-alueen kaksiot ja lähellä Tamperetta sijaitsevat pienehköt, 5-huoneiset omakotitalot.

Asunnon stailaus paikan päällä tai virtuaalisesti

Asunnon stailaus tehostaa markkinointia ja voi nostaa asunnon arvoa. POP Kotikaupan myyntipäällikkö Tiina Sundell (LKV, KiAT) vie myyntikuvauksiin usein mukanaan somisteita, joilla voidaan hieman kohentaa asunnon ilmettä ja luoda tunnelmaa. Myyntikuvauksissa voidaan käyttää lisäpalveluna myös ammattistailaajaa, joka viimeistelee asunnon kuvauskuntoon.

Asunnon stailaus voidaan tehdä myös virtuaalisesti, mikäli myytävä kohde on esimerkiksi aivan tyhjillään. Virtuaalistailaus on hyvä vaihtoehto kun siinä pyritään realistisuuteen. Tällöin ei ole eroa, onko sisustuselementti kannettu paikan päälle vai sijoitettu kuvaan kuvankäsittelyn keinoin. Kumppanimme Frameria Oy:n Jarno Laineella on pitkä kokemus asuntojen virtuaalistailauksesta.

Lue lisää asunnon stailauksesta myyntikuntoon.

Opas myytävän asunnon stailaukseen

Tehokas markkinointi nopeuttaa myyntiä

Meille jokainen kohde on välittämisen arvoinen! Siksi panostamme myyntikohteidemme aktiiviseen markkinointiin tehokkaimmissa markkinointikanavissa ja toteutamme mainonnan konkreettiset toimenpiteet suunnitelmallisesti ja ammattitaidolla. Hyödynnämme markkinoinnissa mm. seuraavia kanavia:

  • Etuovi
  • Oikotie
  • Popkotikauppa.fi
  • Facebook
  • Instagram
  • asiakasverkostomme

Tarjoamme jokaiselle myynnissä olevalle kohteelle useita mainosnostoja ja asunnon myynnin pitkittyessä huolehdimme kohteen näkyvyydestä parhailla mediapaikoilla. Lisäksi käytössämme on asunnoista kiinnostuneiden ostajien rekisteri, josta voimme löytää jopa suoraan ostajan myyntikohteelle.