Tarvitsetko ammattilaisen apua kohteen myyntihinnan määrittelyyn, stailaukseen myyntiä varten tai vaikkapa edustavien myyntikuvien ottamiseen?

Ammattitaitoiset välittäjämme ovat aina valmiita auttamaan kaikissa asunnon myyntiin liittyvissä vaiheissa. Kattavan aluetuntemuksen, loistavan ammattitaitomme sekä monipuolisten palveluidemme avulla varmistamme sinulle onnistuneet asuntokaupat!

Lue myös kuinka onnistut asuntokaupoissa välittäjän avulla.

Onnistunut markkinointi on kilpailuetu asuntomarkkinoilla

Myytävän kohteen markkinointi nopeuttaa myyntiä ja takaa onnistuneet asuntokaupat. Tehokkaiden markkinointikanavien, verkkonäkyvyyden ja asuntoihin erikoistuneen ammattikuvaajan ottamien myyntikuvien avulla viemme kaupat maaliin onnistuneesti – ja mahdollisimman nopeasti.

Asunnon myyntikuvat ja videot luovat ensivaikutelman kohteesta. Laadukkaat kuvat ja videot nopeuttavat myyntiä, sillä ne luovat mielikuvia asunnosta ja saavat ostajaehdokkaan tutustumaan kohteeseen tarkemmin. Siksi huippuammattilaisten ottamat korkealaatuiset myyntikuvat sisältyvät aina myyntitoimeksiantoon ja sen hintaan.

Myös asunnon stailaus myyntikuntoon vauhdittaa myyntiä ja saattaa vaikuttaa kohteen arvoon positiivisesti. Stailattu asunto antaa sopivasti tilaa asuntohaaveilijoiden unelmille, herättelee mielikuvia erilaisista mahdollisuuksista sekä tietysti korostaa asunnon parhaita puolia. Pieni panostus oikean tunnelman luomiseksi kannattaa, sillä stailaus saattaa nostaa asunnon arvoa parhaimmillaan jopa 5-10 prosenttia. Lue lisää stailauspalveluistamme.

POP Kotikaupalla asuntosi siirtyy nopeasti myyntiin. Se saa meillä  parhaan mahdollisen näkyvyyden. Tärkeimpiä markkinointikanaviamme ovat markkinoiden suurimmat myyntiportaalit sekä omat kanavamme:

  • Oikotie
  • Etuovi.com
  • Facebook
  • Instagram
  • asiakasverkostomme

Liikkeemme keskeinen sijainti Hämeenpuiston ja Hämeenkadun kulmassa mahdollistaa mainonnan myös Tampereen keskustan katukuvassa.

Nämä palvelut sisältyvät kaikki jo muutoinkin varsin kilpailukykyiseen välityspalkkioomme.

Hinnasto ja välityspalkkio

Kuolinpesän kiinteistön myynti

Kuolinpesän asunnon tai kiinteistön myynti tuntuu usein raskaalta kaikkine dokumentteineen, mutta ammattitaitoinen välittäjämme auttaa mielellään asiassa. Arvioimme perikunnan asunnon aina hyvään markkinahintaan. Pääset alkuun pelkällä puhelinsoitolla.

Soita meille 050 543 3328 tai ota meihin yhteyttä lomakkeella.

Sähköinen asunnon myynti (DIAS) – myy kohde helposti etäyhteyksin

Digitaalinen asuntokauppa (DIAS) on tehnyt asunnon myymisestä ja ostamisesta helpompaa, sillä asuntokauppa ei enää ole sidottuna aikaan tai paikkaan, vaan voimme hoitaa kaikki asunnon myyntiin liittyvät asiat niin, että sinä voit vaikka istua mukavasti omalla kotisohvallasi. Voit sopia asuntokaupoista vaikka toisella puolella maapalloa, kunhan sinulla on tunnistautumiseen tarvittavat verkkopankkitunnukset.

Anna POP Kotikaupan auttaa kotisi myynnissä!

Mikäli jokin kodin tai muun kiinteistön myynnissä vielä askarruttaa mieltäsi, varaa itsellesi POP Kotihetki. Maksuttomassa keskustelutuokiossa voit keskustella kiinteistönvälitysalan asiantuntijan kanssa kodin ostoon tai myyntiin liittyvistä asioista.