fbpx

Palvelut

Kotikaupan Kotihetki

Oletko löytänyt sinua kiinnostavan kohteen asuntomarkkinoilta ja haluaisit pohdiskella ostoa yhdessä puolueettoman asiantuntijan kanssa? Askarruttaako sinua asuntoa ostaessasi alueen hintakehitys tai vaikka mahdollisten remonttikustannusten vaikutus asunnon jälleenmyyntiarvoon? Ehkäpä mietit mitä sinun tulisi huomioida iäkkäämpää kohdetta hankkiessasi tai muutat uudelle paikkakunnalle?

Uusi koti tai sijoitusasunnon hankinta herättävät usein paljon kysymyksiä. Kun haluat punnita, peilailla ja pohtia ajatuksiasi ammattilaisen kanssa, olemme käytettävissäsi. Kotihetki on noin 60 minuutin mittainen tapaaminen, jossa voit kysyä ja keskustella mielesi päällä olevista asuntoasioista. Kotihetki on sinulle maksuton.

Kotikaupan arviokäynti

Kutsu meidät kylään!

POP Kotikaupasta saat iloisen vieraan lisäksi asiantuntevan arvion asuntosi tai tonttisi tulevasta myyntihinnasta. Sitoumuksettoman tutustumiskäynnin jälkeen sinulle toimitetaan sähköinen tarjous, joka pohjautuu kiinteistönvälittäjiemme vankan kokemuksen lisäksi kattavaan taustatyöhön, tilastoihin sekä omistajalta saatuihin tietoihin.

Tyypillisesti hinta-arviossa huomioidaan ainakin alueen hintataso, kohteen sijainti, kunto, varustelu, rakennusvuosi, miljöö ja palvelut sekä jo valmistuneet että tulevatkin remontit. Arviokäynti on sinulle aina maksuton palvelu.

Kotikaupan hinnasto

Myynti- ja ostotoimeksiannot velattomasta kauppahinnasta asunto-osakkeet ja kiinteistöt 3,5 %
Minimipalkkio 3000 €

Asiakirjakulut 200 €

Arviokirja – osake ja kiinteistö 300 €
Kauppakirja – osake ja kiinteistö 300 €

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron.

MEIDÄN PIIKKIIN MUUTTOSIIVOUS!

Asiakkaanamme ilahdut, sillä hyväntuulisen ja tehokkaan välityspalvelun lisäksi tarjoamme kaupantekijäislahjaksi muuttosiivouksen! Etu koskee kaupan molempia osapuolia ja se on voimassa 2019 vuoden loppuun saakka. Siivous toimitetaan arkisin klo 8-16 välisenä aikana, sen kesto on enintään 6h kalustamattoman kohteen koosta riippuen (alle 70m² siivouksen kesto enintään 4h matkoineen) ja toimintasäde on n. 35km Tampereen keskustasta.