fbpx

3 syytä kilpailuttaa uuden kodin vakuutus

Uuden kodin ostamisen yhteydessä kotivakuutusasiat ovat aina ajankohtaisia. Miksi et siis samalla kilpailuttaisi vakuutustasi?

1. Kotivakuutus ei siirry muuttokuorman mukana

Vanhan kodin vakuutus ei siirry automaattisesti uuteen asuntoon, vaan sinun on hankittava uusi vakuutus. Vaikka kotivakuutus on vapaaehtoinen eli laki ei velvoita sellaista hankkimaan, kukapa ei tahtoisi suojata omaisuuttaan, kun kilpailuttaminenkin käy niin helposti netissä.

2. Vakuutustarpeesi ovat voineet muuttua

Saatat kaivata uudelle kodillesi laajempaa vakuutusturvaa kuin edelliselle. Ehkä kiinteä omaisuutesi on nyt arvokkaampaa tai kotisi rakennustyyppi muuttuu, jolloin muutokset vakuutuksen tasoon ovat lähes välttämättömiä. Niin tai näin, muuton yhteydessä kotivakuutus on helppo päivittää uusia tarpeita vastaavaksi.

3. Voit usein säästää

Muuttaminen maksaa aina. Miksi et siis säästäisi edes kotivakuutuksessasi? POP Kotikaupan asiakkaana se käy helposti. Saat nimittäin 20% alennuksen POP Vakuutuksen kotivakuutuksesta.*
Hyödynnä alennus nettikaupassa popvakuutus.fi koodilla NET1390101

*Etu koskee kotivakuutusta ja kaikkia muita vapaaehtoisia vakuutuksia. Alennus 1. vuoden vakuutusmaksusta. Alennusta ei voi käyttää jo alkaneisiin vakuutussopimuksiin, liikennevakuutukseen tai määräaikaiseen matkavakuutukseen.

Vakuutukset myöntää Suomen Vahinkovakuutus Oy.