Idänpääntie 1B, Vuorentausta, Ylöjärvi

Omakotitalotontti Tasamaatontti

Hinta 98 000 €

Koko -

Vuosi -

Suojaisa tasamaatontti erinomaisella sijainnilla!

Nyt on tullut tarjolle Vuorentaustasta, vain noin 4 km päässä Lielahden palveluista tontti, johon oli jo suunniteltu tilava 5h+k omakotitalo. Ohessa kuvia suunnitelmista, jotka auttavat hahmottamaan tontin potentiaalia. Vieska talot (K-Rauta Lielahti, Perttu Salmesvuori) on toteuttanut suunnitelmat, jotka ostaja ilman muuta saa halutessaan omakseen. Vastaavaan rakennukseen on myös mahdollista päästä esittelyyn. Lisää dokumentteja suunnitelmista saatavilla kiinteistönvälittäjän antamissa dokumenteissa. Tontille voit toteuttaa myös aivan toisenlaisen rakennuksen omien suunnitelmiesi pohjalta.

Tontille on jo tehty erinäisiä valmistelevia töitä; tie perille, metsurin raivaustöitä, rajaan vedetty isompaa putkea vesijohtojen ja sähkökaapeleiden kuljettamista varten autotien vierestä tontille suunnitellun teknisen tilan suuntaan ja sähköliittymä on jo ostettu. Kiinteistö rajoittuu kaavoittamattomaan metsäalueeseen.Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella, joka saatavilla kiinteistönvälittäjän dokumenteista.

Soita rohkeasti +358 50 543 3328 niin kerromme sinulle lisää ja voimme sopia tapaamisen kanssasi paikan päälle!

Kohdenumero20627850
Sijainti
  • Vuorentausta
  • Idänpääntie 1B
  • 33430
  • Ylöjärvi
TyyppiOmakotitalotontti
HuoneistoselitelmäTasamaatontti
VapautuminenHeti

Velaton hinta98 000 €
Myyntihinta98 000 €
Lisätietoja maksuistaVesimaksut tullaan laskuttamaan Ylöjärven Veden ajantasaisen hinnaston mukaisesti, kts. : https://ylojarvenvesi.fi/hinnasto/Jättehuoltosopimus tulee ostajan tehdä Pirkanmaan jätehuollon kanssa sen hetken ajantasaisen hinnaston mukaisesti.Koko kiinteistön kiinteistövero oli vuonna 2021 427,55e. Ensivuodelle määräytyvää kiinteistöveroa ei ole vielä määritelty ja se tullaan kohdistamaan puoliskoille hallinnanjakosopimus huomioiden.

EnergialuokkaA2018

Kiinteistötunnus/laitostunnus980-403-2-330
Kortteli/kiinteistön nimiTapiola
EnergialuokkaA2018
Tontin pinta-ala1962 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaKoko kiinteistön pinta-ala on 1962 m², josta asemakaava-aluetta on Ylöjärven kaupungin mittaustyökalun avulla annetun arvion mukaan noin 1796 m² ja tästä laskettava rakennusoikeus koko kiinteistöllä noin 449 m² (tehokkuusluku 0,25), josta määräosan A rakennukseen on käytetty noin 213 m². Huom! A-puolen rakennuksen päätyyn rakennettuun autotalliin ei ole rakennuslupaa. Rakennus tulee joko purkaa tai siihen tulee hakea asianmukainen rakennuslupa, joka lisäisi määräosan A käyttämää rakennusoikeutta. Palomääräykset tulee huomioida välittäjältä saatavan "Pientalon palokortin" mukaisesti.
Lisätietoa kaavoituksestaLähellä suunnitteilla uuden Hatolan alueen asemakaava, jonka mukaan alle 1 km säteelle olisi suunnitteilla mm. uusi koulu ja päiväkoti. Lisätiedot: Ylöjärven kaupunki, kaavoitus: Lupainsinööri Jussi Huhtala p. 041 730 6860 Soittoaika: tiistaisin klo 12 - 14.

PalvelutK-Market Vuorentausta n. 1 km Ylöjärven keskustan palvelut (mm. K-Supermarket Linkki, Posti, pankkeja, terveyskeskus, apteekki jne.) n. 2,8 km. Lielahteen autolla alle 10 minuutissa!
LiikenneyhteydetLinja-autopysäkki n. 400 m
PäiväkotiVuorentaustan päiväkoti n. 900 m. Soppeenharjun päiväkoti n. 1,8 km.
KoulutVuorentaustan koulu, lk. 1-6 Välimäenkujan koulutalo n. 900 m ja lk. 7-9 Tornitien koulutalo (koulussa luonnontieteellis matemaattinen linja sekä musiikki painotteinen linja) n. 1,8 km.Lähelle suunnitteilla uusi koulu ja päiväkoti, lisätietoa Hatolan alueen kaavaluonnoksesta!

Kysy lisää

Samu SievolaYhteystiedot
  • Samu Sievola
  • POP Kotikauppa
  • samu.sievola@popkotikauppa.fi
  • +358 50 543 3328