fbpx

Asiakkaan suusta – Parasta POP Kotikaupassa on kodin myynnin vaivattomuus

Myytyyn kotiin liittyvä asikaspalaute.  Kuvassa asunnon keittiö.

Tampereella asuvan Juhan kodin myynnistä sovittiin kesäkuun loppupuolella ja kaupat asunnosta syntyivät jo heti heinäkuussa. Juha oli myymässä ensimmäistä asuntoaan. 

Juha kertoi päätyneensä asiakkaaksi alun perin puolisonsa suosituksesta. Kotikaupan Tiina on hänen puolisonsa tuttava, vaikkakin lopullinen valinta perustui välittäjän ammattitaitoon. Päällimmäisenä hänen mieleensä jäi koko yhteistyöstä sen vaivattomuus. Toimeksiannon tekemisen jälkeen ei tarvinnut itse tehdä enää juuri mitään.

Muistellessaan kesäistä kaupantekoa, muistuu mieleen ainakin se, kun Tiina kävi heillä kylässä ja hinta-arviot osuivat jo tuolloin yksi yhteen sen kanssa, mitä hän oli itsekin ajatellut. Tiina oli hänen mielestään tarpeeksi jämäkkä ja häneen oli helppo uskoa, kun vastaukset tulivat kuin liukuhihnalta. Tiina piti kuulemma todella hyvin myös yhteyttä, whatsapissa melkein päivittäin ja tärkeimmistä sitten puhelimitse. Tiinan tavoitti oikeastaan mihin kellonaikaan tahansa.

kodin myyntiprojekti

Kokonaisuutena yhteistyö oli Juhan sanojen mukaan erittäin sujuvaa. Tiinalla oli hyviä näkemyksiä siitä, miten hommaa lähdetään viemään eteenpäin; oli suunnitelmallisuutta ja strategista ajattelua myynnin loppuun viemiseen. Siitä jäi hyvä fiilis. Toimeksiantosopimuksestakaan ei jäänyt epäselvyyksiä mieltä kaihertamaan. Tiina avasi lakipykälien merkityksiä ja muita sopimusteknisiä asioita esimerkiksi sopimuksen kestoon liittyen.

Lopulliset myyntikuvat ja video miellyttivät Juhan silmää. Myös myyntihintaan ja myyntiaikaan hän oli erittäin tyytyväinen. Asunto myytiin parissa viikossa, toki asuntokin oli sen kokoinen ja sellaisella alueella Pirkkalassa, että niille oli myös myyjän mukaan kysyntää. 

POP Kotikaupan kautta myydyn asunnon eteinen.

Kokonaisuudelle arvosanaksi Juha antaa 9, vaikka ei heti keksikään, mitä olisi voinut tehdä paremmin. Kaikki oli niin vaivatonta ja ilman muuta tätä jouhevaa ja nopeaa palvelua soisi suositella muillekin. 

Kiitos Juha haastattelusta, ja että jaoit kokemuksiasi myös muidenkin luettavaksi!
Mikäli haluat Juhan välittäjän myös oman asuntosi myyntiprojektin vetäjäksi, voit ottaa yhteyttä meihin täältä!