fbpx

AMMATTITAITOINEN JA LÄMMINHENKINEN KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ PIRKANMAALLA

POP Kotikauppa on Kurikan Osuuspankin tytäryhtiö. Kurikan POP Pankin Tampereen konttori avattiin jo vuonna 1999 keskelle kaupungin sykettä, historialliseen Hjorthin taloon osoitteeseen Hämeenkatu 33. Sittemmin pankin konttorin muutti viereiseen Westendin taloon, kunnes 20 vuotta myöhemmin naapuriin avattiin POP Kotikauppa, joka syntyi halusta palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, kaikissa elämän vaiheissa ja osa-alueissa.

POP Pankki on rohkea ja vahva suomalainen pankkiyhteisö, joka haluaa olla luottamuksesi arvoinen ja aina ylittää odotukset. Olemme erittäin onnellisia siitä, että meillä on tutkitusti pankkialan tyytyväisimmät ja uskollisimmat asiakkaat. Ja jos nyt kehaisemme samaan hengenvetoon vielä, että meillä on myös tutkitusti Suomen paras asiakaspalvelu.

Tämä kaikki on totta varmasti siksi, että niin kiinteistönvälityksessä kuin pankissakin haluamme kasvaa ihmisten kanssa. Haluamme kuunnella ennen kuin avaamme suumme, käydä dialogia ennen kuin neuvomme ja mikä tärkeintä – ansaitsemme luottamuksen vain teoilla.

Elämänmittainen kumppanisi

Tällä hetkellä meillä sinua palvelee laillistettu kiinteistönvälittäjä Tiina Sundell. Tiinan kaupallinen koulutus ja vuosien kokemus kiinteistönvälityksestä takaavat ammattitaitoisen palvelun ja avun kaikissa kodin myyntiin tai ostoon liittyvissä asioissa. Meillä sinun ei tarvitse tietää, minkälainen palvelu on tilanteeseesi sopivaa, sillä asiantuntijamme auttavat sinua aina yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Vaikka olemme kiinteistönvälityksen raudanlujia ammattilaisia, haluamme olla myös helposti lähestyttäviä ja palvella sinua yksilöllisesti, suurella sydämellä. Meille on tärkeää, ettet koe jääväsi yksin missään elämänvaiheessa.

Et koskaan ole meille vain yksittäinen toimeksianto, vaan elämänmittainen kumppani. Kuljemme rinnallasi koko matkan aina ensiasunnon ostosta sen myyntiin ja unelmiesi kodin etsintään. Tervetuloa kulmakunnan lämminhenkisimpään kiinteistönvälitystoimistoon!

Haluatko keskustella kotiunelmistasi? Istahda kanssamme maksuttomaan keskustelutuokioon!

Tiina Sundell

Tiina Sundell

Myyntipäällikkö, LKV, KiAT

+358 50 548 7663
tiina@popkotikauppa.fi

Tervehdys! Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja POP Kotikaupan myyntipäällikkö sekä vastaava hoitaja.

Palvelen asiakkaitani ilolla, ammattitaidolla ja useamman vuoden kokemuksella. Voit kääntyä puoleeni kaikissa sinua askarruttavissa kiinteistönvälitysalan asioissa.