Ylöjärven Haavisto – tutustu asuinalueeseen

POPasuinalue -blogisarjassamme tutustumme vuorotellen Pirkanmaan eri asuinalueisiin: ensimmäisenä alue-esittelyssämme on erityisesti lapsiperheiden suosima Ylöjärven Haavisto. Harkitsetko muuttoa Pirkanmaalle, haluatko muuttaa kauemmas Tampereen keskustan sykkeestä tai etsitkö lapsiperheelle sopivaa asuinaluetta luonnon läheltä? Tutustu monipuoliseen Haavistoon.

Kohtuullinen etäisyys Tampereen keskustasta, alhaisemmat asuinkustannukset ja kattavat palvelut houkuttelevat etenkin lapsiperheitä suuntaamaan asuntokaupoille Ylöjärvelle. Hyvien kulkuyhteyksien päässä oleva vehreä Haavisto onkin yksi Ylöjärven vetovoimaisimmista alueista, eikä suotta!

Hurmaava alue monipuolisten palveluiden äärellä

Haaviston vaihteleva talokanta koostuu pitkälti rivi-, pari- ja omakotitaloista. Alue hurmaa 80-luvulla rakennetuilla taloilla ja vanhoilla puutarhoilla, mutta alueelle rakennetaan kokoajan uutta myös modernimpien kotien ystäville.

Ylöjärven keskustasta löytyvät ruokakaupat, kirjasto ja terveyspalvelut, vaativampaa shoppailijaa puolestaan piristää Kauppakeskus Elon läheisyys. Alueella asujia ilahduttaa myös se, että aivan Haaviston kupeessa sijaitseva S-market laajenee aivan lähivuosien aikana Prismaksi.

Lapsiperheiden arkeen tuo helppoutta alueen useat päiväkodit sekä upouusi Siltatien koulu, joka avaa ovensa koululaisille ja esikoululaisille 2023 vuoden elokuussa.

Haavisto hemmottelee aktiivisia liikkujia

Ylöjärven Haavisto on luonnossa viihtyvän kuntoilijan paratiisi. Valaistut kuntopolut ja rauhalliset metsämaisemat liikuttavat vuoden ympäri suunnistuksen, lenkkeilyn ja hiihdon merkeissä.

Siltatien koulun yhteyteen rakennetaan täysimittainen urheilu- ja pesäpallokenttä, jonne jäädytetään talvisin tekojää luistelijoiden iloksi. Sisäliikunnan harrastajia puolestaan palvelee aivan koulun lähellä sijaitseva Ylöjärven liikuntakeskus.

Houkutteleva sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella

Haaviston keskeinen sijainti Ylöjärven palvelujen kupeessa, näppärät kulkuyhteydet Tampereelle sekä hyvin toimiva julkinen liikenne houkuttelevat niin asunnon ostajia kuin rakentajia.

Haavisto tarjoaakin mainion vaihtoehdon perheille, jotka haluavat harrastaa monipuolisesti, nauttia luonnosta ja asua edullisemmin – ollen kuitenkin kaikkien palveluiden saavutettavissa. Voiko asumiselta enää muuta toivoakaan?

Houkutteleeko Haavisto tai haluatko kuulla lisää Ylöjärvestä?

Mikäli Ylöjärvi kiinnostaa asuinalueena, tutustu ihmeessä kaikkiin myynnissä oleviin Ylöjärven kohteisiimme! POP Kotikaupalta löytyy runsaasti kokemusta ja tuntemusta erityisesti Ylöjärvestä, sillä molemmat kiinteistönvälittäjämme asuvat alueella, ja tuntevat sen luonnollisesti kuin omat taskunsa.

Etkö löytänyt etsimääsi? Jos asuntotarjonnastamme ei löytynyt yhtään haaveitasi vastaavaa kotia juuri nyt, niin ei huolta! Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan asuntohaaveistasi ja tehdään yhdessä asumisen toiveistasi totta.

Uusimmat blogikirjoitukset

Ensiasunnon ostaminen – näin onnistut

Ensiasunnon ostaminen on yksi merkittävimmistä virstanpylväistä elämässä ja siihen liittyy yleensä ihania haaveita ja kutkuttavaa jännitystä. Mitä kaikkea ensimmäistä omaa kotia hankkiessa olisi hyvä tietää ja huomioida?

Tampereen Lintuhytti – tutustu asuinalueeseen

POPasuinalue -blogisarjassamme tutustumme vuorotellen Pirkanmaan eri asuinalueisiin: tällä kertaa alue-esittelyssämme on luonnonläheinen Tampereen Lintuhytti.

Toimiva työpiste kotiin – näin onnistut

Etätyöt tuli jäädäkseen ja koululainenkin tarvitsee läksyjen tekoon soveltuvan työskentelytilan. Mutta kuinka järjestää kotiin toimiva työpiste, kun tila ei riitä erilliseen työhuoneeseen?