Tampereen Lintuhytti – tutustu asuinalueeseen

POPasuinalue -blogisarjassamme tutustumme vuorotellen Pirkanmaan eri asuinalueisiin: tällä kertaa alue-esittelyssämme on luonnonläheinen Tampereen Lintuhytti. Harkitsetko muuttoa Pirkanmaalle, haluatko muuttaa kauemmas Tampereen keskustan sykkeestä tai etsitkö lapsiperheelle sopivaa asuinaluetta luonnon läheltä? Tutustu vehreiden metsien ympäröimään Lintuhyttiin.

Tampereen Lintuhytti sijaitsee suojaisasti metsän ympäröimänä luonnon keskellä, mutta silti hyvien kulkuyhteyksien varrella kaupungissa. Uusi asuinalue vetoaa rauhallisella ympäristöllään ja vehreillä maisemillaan erityisesti lapsiperheisiin, jotka haluavat asua sekä lähellä kaupunkia, että luontoa.

Tampereen Lintuhytin alueen ilmakuva

Idyllinen lintukoto hyvien kulkuyhteyksien ulottuvilla

Lintuhytti on kätevästi raitiovaunuliikenteen ulottuvissa, vaikka se sijaitseekin omassa lintukotomaisessa rauhassaan noin 9 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Lähin ratikkapysäkki sijaitsee aivan kävelymatkan päässä ja bussitkin kulkevat kätevästi Lintuhytin alueelle.

Lintuhytin uutuuttaan huokuva talokanta koostuu pääosin pientaloista, mutta mahtuu joukkoon muutamia rivi-, luhti- ja pienkerrostalojakin. Idyllinen asuinalue rakentuu suojaisasti metsän keskelle ja alueen sydämessä komeilee viihtyisä nurmialueiden ympäröimä leikkialue.

Vaikka Lintuhytti sijaitseekin keskellä luontoa, on palveluita hyvin tarjolla, etenkin lapsiperheille: parin kilometrin säteellä löytyy useita päiväkoteja ja kouluja ja Hervannan kauppakeskus Duon monipuolisiin palveluihin on matkaa vain muutama kilometri.

Lintuhytti on luonnonystävän paratiisi

Hervantajärven ja Makkarajärven läheisyydessä sijaitseva Lintuhytti on oikea paratiisi luontoa rakastavalle: loistavat ulkoilumahdollisuudet, ihanan vehreät maisemat ja erinomaiset sienestys- ja marjastusmetsät tarjoavat parastaan ulkoilmaihmisille. Aluetta ympäröivistä metsistä löytyy monimuotoista luontoa kallio- ja kangasmetsineen sekä soineen ja korpineen. Hervantajärven mahtavat luontopolutkin sijaitsevat aivan ulottuvilla.

Tyylikkään moderni alue keskellä luontoa

Uudelle asuinalueelle ominaiset tyylikkään modernit asumukset huokuvat nykyaikaa, mutta istuvat silti hyvin luonnon ympäröimään miljööseen. Virallisesti Hervannan eteläpuolella sijaitseva Lintuhytin asuinalue kuuluu Hervantajärven kaupunginosaan, joka on vielä rakenteilla. Alunperin Hervantajärven alueen oli suunniteltu valmistuvan ennen Lintuhyttiä, mutta toisin kävi; Lintuhytissä asuu jo onnellisia asukkaita, kun taas vain kilometrin päässä sijaitsevan Hervantarannan asuinalueen kaavoittamista ja rakentamista ovat hidastaneet erinäiset valitukset.

Lintuhytti tarjoaa erinomaiset puitteet perheille, jotka haluavat asua aivan luonnon äärellä, nuorella ja idyllisellä asuinalueella – ollen silti julkisten kulkuyhteyksien ulottuvilla. Kuulostaa aivan uudenaikaista asumista arvostavan luonnonläheisen asujan unelmalta, eikö!

Vetääkö Lintuhytti puoleensa tai haluatko kuulla lisää muista Tampereen asuinalueista?

Mikäli Lintuhytti viehättää asuinalueena, tutustu ihmeessä tähän upeaan myynnissä olevaan kohteeseemme. Kurkkaa myös kaikki muutkin Tampereen kohteemme!

Etkö löytänyt etsimääsi? Jos asuntotarjonnastamme ei löytynyt yhtään haaveitasi vastaavaa kotia juuri nyt, niin ei huolta! Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan asuntohaaveistasi ja tehdään yhdessä asumisen toiveistasi totta.

Uusimmat blogikirjoitukset

Ensiasunnon ostaminen – näin onnistut

Ensiasunnon ostaminen on yksi merkittävimmistä virstanpylväistä elämässä ja siihen liittyy yleensä ihania haaveita ja kutkuttavaa jännitystä. Mitä kaikkea ensimmäistä omaa kotia hankkiessa olisi hyvä tietää ja huomioida?

Toimiva työpiste kotiin – näin onnistut

Etätyöt tuli jäädäkseen ja koululainenkin tarvitsee läksyjen tekoon soveltuvan työskentelytilan. Mutta kuinka järjestää kotiin toimiva työpiste, kun tila ei riitä erilliseen työhuoneeseen?

Tampereen asuinalueet – 3 suosittua aluetta

Oletko koskaan käynyt asuntohaaveilukierroksella unelma-asuinalueellasi? Haaveilukierros esimerkiksi lenkin yhteydessä saattaa kirkastaa asuntounelmia ja antaa hyvin osviittaa kaavailemasi asuinalueen hyvistä ja huonoista puolista.