Kulmakunnan lämminhenkisin asuntomyymälä

Perinteisessä kiinteistönvälityksessä ei ole mitään vikaa. Me vain haluamme tehdä asioita hieman erilaisella tavalla – raikkaalla ja juuri sinua ja tarpeitasi henkilökohtaisesti arvostavalla otteella.

Voit piipahtaa juomassa kupin kahvia ja samalla keskustella kanssamme sinua askarruttavista seikoista asuntomarkkinoihin liittyen. Voit myös varata ajan maksuttomaan Kotihetkeen, jolloin me kuuntelemme unelmiasi, toiveitasi ja tarpeitasi. Kysy rohkeasti mielipidettämme esimerkiksi alueen hintakehitykseen liittyen, ja anna meidän auttaa sinua heti asunnon hankinnan suunnittelun ensimmäisestä ajatuksesta lähtien.

Myös silloin, kun olet jo päättänyt ostaa tai myydä, palvelemme sinua suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Vaikka panostammekin sähköiseen ja virtaviivaiseen asiointiin, on henkilökohtainen ja helposti lähestyttävä palvelu toimintamme ydin. Valitsemasi Kotikaupan ammattilainen varmistaa, että kaikki kodinvaihtoon liittyvä sujuu kokonaisuudessaan juuri niin kuin pitääkin. Tehokas työskentely ja aktiivinen yhteydenpito ovat toimintamme kivijalkoja. Lupaamme, ettet jää yksin.

Tuntosarvet törrölleen! Uuden kodin tai sijoitusasunnon etsiminen voi joskus olla aikaa vievää. Ei hätää – me teemme työn puolestasi! Säästä vaivaa ja omaa aikaasi, huolehdimme sinusta niin kohteiden etsimisessä, tarjousvaiheen neuvotteluissa kuin kaupanteossakin. Uusi asunto voi löytyä myös hiljaisessa myynnissä olevasta kohteesta tai se voi olla vasta suunniteluvaiheessa julkisesti myytäväksi.

Myytävien kohteiden markkinoinnissa käytämme asuntokuvaukseen erikoistuneita ammattivalokuvaajia. Kuva- ja videomateriaali muokataan aina kohdekohtaisesti, myyjän toiveita ja vinkkejä kuunnellen. Pidämme sinut aktiivisesti ajan tasalla myynnin edistymisestä ja reagoimme nopeasti positiivisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Tehokas toimintatapamme, aito asiakaslähtöisyys ja tiivis yhteistyö POP Pankkien ja POP Vakuutuksen kanssa tekevät meistä erinomaisen kumppanin asunnon myyntiin, ostoon, rahoittamiseen, sijoittamiseen ja vakuuttamiseen liittyvissä asioissa.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Soittele: +358 50 543 3328
Sähköpostittele: tiimi@popkotikauppa.fi

Uusimmat blogikirjoitukset

Ensiasunnon ostaminen – näin onnistut

Ensiasunnon ostaminen on yksi merkittävimmistä virstanpylväistä elämässä ja siihen liittyy yleensä ihania haaveita ja kutkuttavaa jännitystä. Mitä kaikkea ensimmäistä omaa kotia hankkiessa olisi hyvä tietää ja huomioida?

Tampereen Lintuhytti – tutustu asuinalueeseen

POPasuinalue -blogisarjassamme tutustumme vuorotellen Pirkanmaan eri asuinalueisiin: tällä kertaa alue-esittelyssämme on luonnonläheinen Tampereen Lintuhytti.

Toimiva työpiste kotiin – näin onnistut

Etätyöt tuli jäädäkseen ja koululainenkin tarvitsee läksyjen tekoon soveltuvan työskentelytilan. Mutta kuinka järjestää kotiin toimiva työpiste, kun tila ei riitä erilliseen työhuoneeseen?