Inspiraatiota asumiseen

Täältä löydät ajankohtaista tietoa ja ideoita asumiseen liittyen.

Ensiasunnon ostaminen – näin onnistut

Ensiasunnon ostaminen on yksi merkittävimmistä virstanpylväistä elämässä ja siihen liittyy yleensä ihania haaveita ja kutkuttavaa jännitystä. Mitä kaikkea ensimmäistä omaa kotia hankkiessa olisi hyvä tietää ja huomioida?

Tampereen Lintuhytti – tutustu asuinalueeseen

POPasuinalue -blogisarjassamme tutustumme vuorotellen Pirkanmaan eri asuinalueisiin: tällä kertaa alue-esittelyssämme on luonnonläheinen Tampereen Lintuhytti.

Toimiva työpiste kotiin – näin onnistut

Etätyöt tuli jäädäkseen ja koululainenkin tarvitsee läksyjen tekoon soveltuvan työskentelytilan. Mutta kuinka järjestää kotiin toimiva työpiste, kun tila ei riitä erilliseen työhuoneeseen?

Tampereen asuinalueet – 3 suosittua aluetta

Oletko koskaan käynyt asuntohaaveilukierroksella unelma-asuinalueellasi? Haaveilukierros esimerkiksi lenkin yhteydessä saattaa kirkastaa asuntounelmia ja antaa hyvin osviittaa kaavailemasi asuinalueen hyvistä ja huonoista puolista.

Mökin ostaminen – mitä huomioida?

Onnea on oma mökki – ainakin mökkielämästä haaveileville. Mutta mitä mökin ostaminen tarkoittaa käytännössä ja mitä oman mökin hankinnassa kannattaa ottaa huomioon? Kokosimme asiantuntijan vinkit mökkihaaveilun tueksi.

Ylöjärven Haavisto – tutustu asuinalueeseen

POPasuinalue -blogisarjassamme tutustumme vuorotellen Pirkanmaan eri asuinalueisiin: ensimmäisenä alue-esittelyssämme on erityisesti lapsiperheiden suosima Ylöjärven Haavisto.

Siivousniksit testissä – Loihdi säihkyvä koti

Testasimme näppärimmät siivousniksit ja yllätyimme kuinka helppoa ja vaivatonta siivoaminen voikaan olla. Vai miltä kuulostaisi putipuhdas ja kiiltävä koti helposti ja edullisesti?

Asunnon stailaus myyntikuntoon – parhaat vinkit

Asunnon stailaus myyntikuntoon vauhdittaa myyntiä ja saattaa vaikuttaa kohteen arvoon positiivisesti.

Kevät herättää mökkien ja vapaa-ajan asuntojen ostajat

Kevätauringon lämmittäessä ja lumien sulaessa mökkien ja vapaa-ajan asuntojen markkinat virkoavat talviuniltaan.