fbpx

Tutustu Tiimiimme!

POP Kotikaupan tiimin esittely, Sina Rosengrén, Eija Ranua ja Tiina Sundell.

SINA

POP Kotikaupan tiimistä
Sina Rosengrén 
kiinteistönvälittäjä LKV

Olen Sina, aidosti välittävä kotikaupan ammattilainen. Minulla on usein hymy herkässä, tartun toimeen napakasti ja organisoin isompiakin kokonaisuuksia vahvoin ottein. Välitystyön ohella vastaan myymälämme toiminnoista ja pidän huolta, että meillä on niin Pirkanmaan tyytyväisimmät asiakkaat kuin työntekijätkin. Olen asustellut Tampereella lähes koko ikäni ja tunnen myös lähikunnat kuin omat taskuni. Erinomaisen muistini ansiosta harvemmin unohdan yhtäkään osoitetta, jossa joskus olen piipahtanut paikan päällä.

Minuun vetosi heti ensi hetkestä lähtien omistajapankkimme välitön ilmapiiri, pääsi siinä meinaan yksi jos toinenkin riemun kiljahdus, kun minulle avautui mahdollisuus päästä vetämään pankin uuden tytäryhtiön välitysliiketoimintaa. POP Pankista välittyy aivan erityinen halu palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja elämäntilanteisiin joustavasti mukautuen. Samat arvot heijastuivat myös POP Kotikaupan ikkunoista, lämmin vastaanotto ja ihanat työkaverit, en ole koskaan ennen tuntenut näin vahvasti tulleeni kotiin.

Pitkällä työurallani minua on motivoinut erityisesti asiakkaideni tukeminen ja rohkaiseminen elämänmuutoksissa. Olen hyvin tunteellinen ihminen, joten elän asiakkaideni kanssa vahvasti niin suuret ja pienet ilot kuin surutkin. Minulle on tärkeää, että saan vilpittömästi auttaa, ilahduttaa ja yllättää asiakkaitani. Sama pätee työkavereihini, tärkeä motivaation lähde on muiden onnistumisen mahdollistaminen ja sellaisen ilmapiirin luominen, jossa on ilo ja turva tehdä töitä.

TIINA

POP Kotikaupan tiimistä
Tiina Sundell 
kiinteistönvälittäjä LKV Kiat

Olen Tiina, tehokas myyjä ja iloinen asiakaspalvelun ammattilainen. Teen kokenein ottein asuntosi myynnistä tai ostamisesta sinulle vaivatonta.

Hain mukaan POP Kotikaupan tiimiin, sillä tunsin pääseväni asiantuntevaan ja ihmisläheiseen yhteisöön mukaan, joka ei myöskään pelkää tehdä asioita uusilla ja erilaisilla tavoilla. Työilmapiirissämme on positiivinen tekemisen meininki, vaikka nauru raikaa, asiakkaidemme asiat priorisoidaan silti aina. Tämä sopii aikaansaavalle luonteelleni. Periksiantamattomasta luonteestani kertoo eräs tarina, jossa välittäjän auto hajosi maaseudulla tienvarteen ja tästä huolimatta hän saapui kohdetta esittelemään vaikkapa liftaamalla. Kyseisen välittäjän nimi pidetään toistaiseksi anonyyminä ?
Erityisesti välittäjän työssäni minua motivoi onnistuneet kaupat, mikään ei peittoa sitä tunnetta, että asiakas löytää unelmiensa kodin ja myyjä on tyytyväinen lopputulokseen ja päästessään siirtymään seuraavaan vaiheeseen elämässään.

Sovi kanssani ilmainen arviokäynti, palvelen sinua kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa.

EIJA

POP Kotikaupan tiimistä
Eija Ranua 
markkinointikoordinaattori

Olen Eija, visuaalista hulluttelua ja muita adrenaliinilajeja harrastava markkinointikoordinaattori täältä POP Kotikaupasta.

Oma mottoni noudattaa kultaista sääntöä ja pyrin kohtelemaan muita ihmisiä kuin haluaisin itseäni kohdeltavan. Tämä on yksi niistä monista syistä, miksi valitsin yrityksen, jonka arvot pohjaavat rehellisyyteen ja vilpittömään auttamisen iloon. Toki muitakin syitä löytyy. Siinä kohtaa, kun töitä ei malttaisi lopettaa iltaisin mennäkseen nukkumaan, on valinnut oikean alan. Työssäni ideoin ja toteutan video- ja valokuvausprojekteja, vastaan niin digi- kuin printtimuotoisesta sisällöntuonnosta sekä toteutan intohimolla kaikki näiden rakkaiden kiinteistönvälittäjäystävieni villeimmätkin toiveet.

Teen myös päivystysvuoroja myymälässämme ja meille saakin koska tahansa tulla kylään ja kahvittelemaan! Hämeenkadun naapuristamme löytyy emoyhtiömme POP Pankki, joka harvojen pankkien joukossa palvelee laajoilla aukioloajoilla ja hymyilevillä kasvoilla. Käytännössä tästä Hämeenkadulta saat siis kaiken tarvitsemasi asunnon ostamiseen, myymiseen tai rahoittamiseen liittyen.
Lämpimästi tervetuloa!