Muu

15 000 €
Pentinmaantie 10 (katso kartalla)
Sasi, Hämeenkyrö
Kohde ja video Etuovessa

Jaa kohde:

Kiinnostaako kohde?

Sundell Tiina
050 548 7663
tiina@popkotikauppa.fi

Ota yhteyttä

Hämeenkyrön puolelle, lähelle Ylöjärven rajaa ja Vaasantietä, on tullut tarjolle pohjaltaan hiekkaisa ja puustoinen tasamaatontti.

Sasin kylään kuuluva Elmion tila on kooltaan 2000m2 ja sijaitsee suunnittelutarveratkaisualueella. Alue on ykkösluokan pohjavesialuetta, mistä johtuen kaikki jätevedet tulee ohjata umpisäiliöön.

Koska tällä hetkellä Vaasantie kulkee varsin lähellä, ovat Hämeenkyrön rakennusviranomaiset suosittaneet suunnittelutarveratkaisun hakemista jollekin muulle kuin asuinrakennukselle, esimerkiksi varastolle, hallille, kioskille tms. jolloin valtatien äänillä ei olisi yhtä suuri merkitys. Vaasantielle on kuitenkin hyväksytty muutos hanke (toteuttamisen ajankohta vielä avoinna), jossa uusi Vaasantie tulee kulkemaan alueen "takaa", tästä kuva kohdekuvissa. Hankkeen toteutuksen jälkeen, meluhaitan vähennyttyä nykyisen valtatien muututtua paikallistieksi, tonttia voitaisiin mahdollisesti pitää myös asumiseen sopivana rakennuspaikkana. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Asunnon tiedot

Kohteen tyyppi
muu

Lähiosoite
Pentinmaantie 10

Postinumero ja -toimipaikka
39100 Hämeenkyrö

Kaupunki / kaupunginosa
Hämeenkyrö, Sasi

Hinta

Velaton myyntihinta
15 000 €

Myyntihinta
15 000 €